Jéghideg traktoros játékok

2013.01.23. 15:35

A rali a finnek vérében van. Vagy inkább azt mondhatjuk, hogy sok lehetőség adódik az országban a terepautózásra, tehát, aki szeretné ezt a sportot űzni, az megteheti. Talán ez a siker titka, nem a vér összetétele.

 

traktor.jpg 

 

Mindezek ellenére a fiatalok időnként illegális versenyeket rendeznek péntek-szombat esténként. A környékbeli lakókat zavaró, motorzajtól hangos bulik közül is kiemelkedik idegborzoló hatásával az Alahärmä településen rendezett traktoros csúszkálás.

 

Telente mi mással is őrülködhetnének a hosszú, sötét, fagyos éjszakákon a helyi menő csávók? Erőgépekkel forgolódnak a jégen, seregnek, forognak, mint egy balerina. A békés polgárok rendőrért kiáltanak és a nyilvánosságot hívják segítségül a földműves huligánok ellen. Forróvérűek ezek a finnek.

 

 

 

Forrás: Ilta Sanomat

A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenfinnben.blog.hu/api/trackback/id/tr235039140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása