A Tojásember dala

2013.03.28. 17:43

Nyakunkon a húsvét, akár fel tudtunk rá készülni két hólapátolás között, akár nem. Szerencsére az olvadás elkezdődött, így talán egyszer tényleg tavasz lesz. Vagy hirtelen nyár. Addig is, hogy magunkhoz térjünk végre a téli álmunkból és tompultságunkból, ezúttal Tojásembert hívtam segítségül. Erre a dalra biztosan mindenki felkapja a fejét… aztán meg valami kemény tárgyba kezdi el ütögetni ritmusosan.

 

 mm01.jpg

 

Ahogyan a már ezen a blogon emlegetett Jani-Petteri, a Tojásember (Munamies) is a Putous című műsorban tűnt fel az egyik kereskedelmi televízióban. A finnek igencsak megkedvelték, s amikor klipet forgatott, örömmel statisztáltak neki.

 

A videó Helsinkiben készült, s aki szereti ezt a várost, az örömmel fedezheti fel a háttérben az ismerős helyeket. Munamies elviselhetetlen hangját pedig ellensúlyozza megmagyarázhatatlan jókedve, vagyis már annyira rossz, hogy jó.

 

Biztonsági öveket bekapcsolni, jön a Munamies:

 

 

 

Forrás: iltalehti.fi

A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenfinnben.blog.hu/api/trackback/id/tr635177397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása