Vége a játéknak!

2013.05.27. 21:58

A pénteki döntővel véget ért a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, Finnország Magyarországi Nagykövetsége és a Sopianae Ifjúsági Egyesület által szervezett Irány Finnország! Irány Lahti! című tanulmányi vetélkedő.

 

A több mint négyszáz gyereket megmozgató városi verseny legjobbjai a 2013. május 24-én, a Zsolnay Kulturális Negyedben megrendezett döntőn bizonyíthatták, mennyi mindent tudtak meg a verseny során Finnországról és Lahtiról.

 

A döntőbe jutott 10 csapat tagjai először egy írásbeli teszt kitöltésekor, majd pedig egy interaktív körverseny során gyűjthettek újabb értékes pontokat.

 

A versenyt a Pécsi Református Kollégium Gimnáziumának Skyline csapata nyerte, akik augusztusban utaznak Finnországba. A győzteseket Dr. Judit Mäkinen nagylelkű felajánlásának köszönhetően a döntő legfiatalabb versenyzője, a Sisu-díjat elnyerő Simon Dominika is elkísérheti, aki Mecsekaljai Iskola Bánki Donát Utcai Tagiskolájának Haltitunturi csapatában versenyzett.

 eredmenyhirdetes.jpg

 

Végeredmény:

 

I. Kategória

 

Skyline Pécsi Református Kollégium ABSZOLÚT I.

Patacsi mafia Janus Pannonius Gimnázium II.

KALEVALA Pécsi KIVISZ III.

Eperke és barátai Apáczai Nevelési Központ Gimnáziuma IV.

Challange accepted Janus Pannonius Gimnázium V.

 

 

II. Kategória

 

STARKOK BVK Bártfa Utcai Intézmény I.

Valtameri MVI Árpád Fejedelem Gimnázium II.

Finnfan ANK 1.sz. Ált.Isk. III.

Finngirls ANK 1.sz. Ált.Isk. IV.

Haltitunturi Mecsekaljai Iskola Bánki Donát Utcai Tagiskola V.

A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenfinnben.blog.hu/api/trackback/id/tr545321329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása