A hóval borított Finnország fővárosában, a fehér székesegyházáról nevezetes Helsinkiben fekete lány fejére került a királynői korona. Szerdán rendezték a városi szépségkirálynő-választást, ahol a kongói származású Kelly Kalonji lett az uralkodónő.

 

 KK kicsi.JPG

 

A 25 éves Kelly mögött a második helyet a 26 éves japán-finn Leina Ogihara, a harmadikat pedig a 21 éves Iina Immonen szerezte meg. Utóbbi hölgy az Eközben Finnországban blog favoritja volt, így elmondhatjuk, csak két helyet tévedtünk vele kapcsolatban. Mindenesetre kimagaslott a nyertesek közül.

 

kelly03.jpg 

 

Kelly Kalonji a diadala után azt nyilatkozta a finn sajtónak, hogy meglepetésként érte a győzelem. Igaz, a barátja reggel úgy köszönt el tőle, hogy biztosan megnyeri a versenyt és az édesanyja is így gondolta. Ők és a hat testvére volt a lány támasza a felkészülés ideje alatt.

 

Itt a videó a versenyről:

 

 

 

Kelly egy bevásárlóközpontban található ruhaüzletben eladó. Habár az egyik díj, amit megnyert, egy hostess állás Helsinki elit éjszakai klubjában, a lány szívesebben menne vissza dolgozni a ruhaboltba.

 

A másik érdekes nyeremény egy 2000 € értékű utalvány, amit egy plasztikai sebészeti társaság ajánlott fel az első helyezett számára. Kelly elmondta, hogy soha nem volt problémája a testével, így még fogalma sincs, hogyan használja fel az utalványt.

 

Kelly Kalonji bemutatkozó videója:

 

 

 

Mindenképp említést érdemel még a második helyezett Leina Ogihara is, aki talán Magyarországon is ismerős lehet néhányaknak, legalábbis a finn rock rajongóinak. Ő volt ugyanis néhány éve az a lány, aki a Lordi együttes klipjében a zombik segítségével rock-forradalmat robbantott ki az iskolájában.

 

Itt a klip, lehet ellenőrizni:

 

 

Korábbi cikkünk a témában itt olvasható.

Forrás: Iltalehti

A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenfinnben.blog.hu/api/trackback/id/tr895055482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása