Ámokfutó a csarnokban

2013.03.01. 06:54

Mikko Hirvonen, finn raliversenyző új rekordot állított fel a héten. Ő száguldott fedett helyen a leggyorsabban eddig az emberiség történelmében. Gratulálunk!

 

 MH.jpg

Kép: mikkohirvonen.com

 

Helsinkiben, az Expo Centerben gyorsult fel 140 km/h sebességre Mikkor Hervonen egy olyan speciális járgánnyal, amit kifejezetten neki építettek. A csúcskísérlet a videó tanulsága szerint egy kis show is volt egyben, hiszen a helyes, kis gép mellett lángcsóvák csaptak fel, amikor az nekiiramodott.

 

A sebesség hitelesítésére a helyi rendőrség vonult ki, mert őket és a berendezéseiket nem lehet becsapni. Amikor pedig meglett a hivatalos eredmény, gyors ünneplést csapott a csapat. Váratlanul csillogó papírdarabkák hulltak a plafonról az elégedett beltéri bajnokra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekozbenfinnben.blog.hu/api/trackback/id/tr755109160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása